Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Blijf op de hoogte van al het lokale nieuws

Algemeen

Son en Breugel - Wekelijks valt DeMooiSonenBreugelKrant op woensdag bij je in de brievenbus. Een krant boordevol nieuws uit ons dorp, in de breedste zin van het woord, met onder andere verhalen over dorpsgenoten, van jong tot oud, die iets met onze lezers willen delen.

Eerder lezen
Kun jij niet wachten totdat de papieren versie van DeMooiSonenBreugelKrant bij jou in de brievenbus valt? Abonneer je dan op de gratis digitale krant van MooiSonenBreugel en ontvang al het nieuws op dinsdag in je e-mailbox. Ga naar www.mooisonenbreugel.nl en klik op ‘Abonneer je hier op DeMooiSonenBreugelKrant’. Vul je gegevens in en ontvang gratis de digitale krant.

In beeld gebracht
Sinds enkele maanden kunt u ook naar het lokale nieuws kijken op SonenBreugelTV en Studio040. Het team van SonenBreugel-TV, een samenwerking met SonenBreugelVerbindt, Studio040, Radio S&B en DeMooiSonenBreugelKrant, maakt wekelijks een beeldverslag van het lokale nieuws. Deze beeldverslagen zijn terug te vinden op www.sonenbreugeltv.nl. en op Studio 040 (te ontvangen op Ziggo-kanaal 36 en KPN-kanaal 1409). Klik op deze link en kijk naar alle video nieuwsberichten uit Son en Breugel

Digitaal
Wil je digitaal op de hoogte blijven? Lees dan het lokale nieuws op www.mooisonenbreugel.nl of via Twitter @MooiSenBkrant, Facebook @demooisonenbreugelkrant en Instagram @mooisonenbreugel.

Tips/nieuws
Heb je nieuws of tips die je wilt delen met onze lezers? Neem dan contact op met Emmy Grit via redactie@demooisonenbreugelkrant.nl of bel naar 0499-700231.