Tijdens de collecteweek is een mooi bedrag in Son en Breugel opgehaald
Tijdens de collecteweek is een mooi bedrag in Son en Breugel opgehaald Foto: ©hartstichting

Collecte Hartstichting brengt 8.533 euro op

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting, die van 11 tot en met 17 april is gehouden, heeft dit jaar het mooie bedrag van 8.533 euro in Son en Breugel opgehaald. In Breugel werd 2.288 euro opgehaald en in Son 5.245 euro. Het bedrag van 274 euro dat via de QR-code is overgemaakt, is hierbij bij opgeteld.

Dankzij de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden: iedereen heeft recht op een gezond hart. De coördinatoren van de collecte in Son en Breugel danken alle collectanten voor hun inzet en bedanken zeker ook alle gulle gevers.

Anders dan anders
Collecteren in coronatijd zag er anders uit dan normaal. Collectanten konden op een verantwoorde manier met de collectebus aan de deur collecteren. Daarnaast was het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl én in de Hartstichting online collectebus. Tevens was er de mogelijkheid om veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en familie en vrienden om een gift vragen.

Over de Hartstichting
Iedereen een gezond hart. Dat is de droom van de Hartstichting. Want een sterk hart is de motor achter je dagelijkse portie energie. Al meer dan 55 jaar ondersteunt de Hartstichting alle harten van Nederland. Zij is een landelijke autoriteit op het gebied van innovatie en onderzoek naar hart- en vaatziekten. Maar net zo belangrijk vindt de Hartstichting het om Nederlanders te helpen hun hart te kennen en goed voor hun hart te zorgen. Daarom dragen zij bij aan oplossingen om harten gezond te houden, hartproblemen eerder op te sporen en steeds beter te behandelen. Zo voorkomen ze samen dat mensen hartpatiënt worden of onnodig (over)lijden aan een hartziekte. Want met een gezond hart, haal je meer uit het leven. Voor meer informatie: www.hartstichting.nl.

Afbeelding
Ingezonden 5 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 15 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 19 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 20 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 21 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 22 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel