Gemeente Son en Breugel houdt een informatie-avond om van het aardgas af te gaan
Gemeente Son en Breugel houdt een informatie-avond om van het aardgas af te gaan Foto: ©gemeente Son en Breugel

Informatieavond samen aardgasvrij Son en Breugel

Algemeen gemeente

Son en Breugel - De gemeente Son en Breugel organiseert op woensdag 2 juni van 19.30 tot 20.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur, in samenwerking met HetEnergieBureau een digitale informatieavond over de Transitievisie Warmte (TVW).

De gemeente moet, net als iedere andere gemeente in Nederland, vóór eind 2021 een Transitievisie Warmte (TVW) vaststellen. Deze visie geeft richting aan waar, wanneer en hoe de inwoners in Son en Breugel de komende jaren van het aardgas af kunnen gaan.

De gemeente is nu deze visie aan het voorbereiden en eind van het jaar gaat de gemeenteraad deze visie vaststellen. Zij willen u informeren over waarom en hoe ze van het aardgas af gaan. U kunt tijdens de informatieavond vragen stellen via de chat die zoveel mogelijk live beantwoord zullen worden.

Wilt u deelnemen aan deze informatieavond, meld u dan aan via duurzaam@sonenbreugel.nl. U ontvangt enkele dagen voorafgaand aan de informatieavond een e-mail met de link voor de bijeenkomst en een instructie over hoe in te loggen.