Zoek de cijfers voor de kleurplaat
Zoek de cijfers voor de kleurplaat Foto: ©Lianne van Asperdt

Nieuwe opdracht AvondWandel4-daagse

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - ‘Kleuren maar’ is het thema dat deze week centraal staat in de 2,5 km-route van de AvondWandel4-daagse. Nadat in week 1 voetstappen gevolgd en geteld moesten worden en in week 2 de bingokaart volgemaakt moest worden, worden de kinderen deze week uitgedaagd om een kleurplaat in te kleuren die uit verschillende nummers bestaat. Welke kleur in welk vakje moet weet je pas als je de route hebt gelopen.

Redacteur: Emmy Grit

Op de kleurplaat staan de nummers 1 tot en met 7. Op de 2,5 km-route zijn kaartjes te vinden die ergens in het zicht hangen. Op deze kaartjes vind je een cijfer met de bijbehorende kleur. Print de kleurplaat uit en neem die mee, zodat je onderweg alle kleuren bij de juiste nummers kunt zetten. De organisatie geeft nog een tip extra: maak een foto van de kaartjes, zodat je de juiste nummers thuis nog een keertje kunt nakijken.

Als je alle nummers hebt, kun je het juiste kleurpotlood, stift of krijt gaan zoeken. Kleur de vakjes in en wie weet lukt het jou om een mooie ‘Picasso’ van je kleurplaat te maken. De organisatie wil jouw kleurplaat graag bewonderen; delen mag weer via sociale media, maar vergeet dan niet om jc-oase te vermelden.