In 2019 was mascotte Sjors Sportief op De Regenboog aanwezig bij de uitreiking van het boekje (archieffoto)
In 2019 was mascotte Sjors Sportief op De Regenboog aanwezig bij de uitreiking van het boekje (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Aanmelden verenigingen Sjors Sportief en Sjors Creatief

Algemeen Jeugd

Son en Breugel - Al jaren doet de gemeente Son en Breugel mee aan Sjors Sportief en Sjors Creatief. Aan alle basisschoolleerlingen uit de gemeente wordt een boekje verspreid waar laagdrempelig sport- en cultuuraanbod onder de aandacht wordt gebracht. Kinderen kunnen vaak door een aantal proeflessen ervaren hoe het is om te volleyballen, een muziekinstrument te spelen, tekenlessen te volgen of de natuur te ontdekken bij de scouting of IVN.

Normaliter loopt het Sjors seizoen van februari/maart tot de zomervakantie. Dit jaar echter loopt het Sjors seizoen van september 2021 tot en met juli 2022. In september vindt de kickoff plaats en ontvangen alle leerlingen op school in Son en Breugel het Sjors boekje met daarin het aanbod, halverwege het schooljaar wordt door een flyer nog extra aandacht gegeven aan het aanbod. 

Ben jij/zijn jullie ook op zoek naar nieuwe jeugdleden? Maak dan gebruik van dit gratis aanbod en meld voor 9 juli jouw activiteit aan op www.sjorssportief.nl. Je bepaalt zelf het aantal lessen, de data en de tijden en hoeveel kinderen kunnen deelnemen en uiteraard is het ook mogelijk om kinderen aan te laten sluiten bij bestaande groepen. Wil je wel graag meedoen, maar weet je nog niet precies op welke data kinderen zouden kunnen aansluiten, meld dan gewoon je activiteit vast aan en vermeld dat ze contact met jullie op kunnen nemen om de concrete zaken af te stemmen, zo zorg je er in ieder geval voor dat je terug te vinden bent in het Sjors boekje. 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Marijke Muller, combinatiefunctionaris bij de LEVgroep in Son en Breugel via marijke.muller@levgroep.nl of 06-48576686. 

Afbeelding