Zomerspektakel juli 2019 (archieffoto)
Zomerspektakel juli 2019 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Zomerspektakel voor basisschoolleerlingen

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Na een jaar afwezig te zijn geweest wegens corona wordt dit jaar het zomerspektakel weer georganiseerd door Jongeren Centrum Oase. Op zaterdag 17 juli wordt op het Oranjeveld aan de Wilhelminalaan een gezellige dag georganiseerd voor de kinderen tot en met groep 4 van 10.00 tot 13.00 uur en in de middag, van 14.00 tot 16.00 uur, voor de kinderen van groep 5 tot en met groep 8.

In de ochtend kun je deelnemen aan knutselactiviteiten, jezelf laten schminken, nagels versieren, er zijn oudhollandse spellen en over hele terrein staan luchtkussens opgesteld die gebruikt mogen worden. Hiervoor hoef je jezelf niet op te geven, je bent altijd welkom. Wel onder begeleiding van een ouder/oppas.

Stel zelf je eigen team samen en neem het ’s middags tegen elkaar op. Je maakt een team van minimaal vijf kinderen. Zes of zeven mag ook maar de spellen zijn afgestemd op groepjes van vijf. Je team hoeft niet te bestaan uit klasgenoten, maar mag ook een willekeurige groep zijn (bijvoorbeeld van de sportvereniging). Lukt het je niet om een groepje samen te stellen, is het misschien fijn als ouders hierin meedenken. Deelname is gratis. Je kunt je team opgeven via zomerspektakel@jc-oase.nl.