Roy van Gorkum, bestuurslid stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt (links voor) ontving uit handen van Menno-Frank Reijnders, Risicospecialist verzekeren bij Rabobank (rechts voor) namens Interpolis de cheque. Eveneens op de foto: Erik Jennissen, voorzitter stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt (links achter) en  Maarten de Haan, accountmanager Bedrijven Interpolis (rechts achter).
Roy van Gorkum, bestuurslid stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt (links voor) ontving uit handen van Menno-Frank Reijnders, Risicospecialist verzekeren bij Rabobank (rechts voor) namens Interpolis de cheque. Eveneens op de foto: Erik Jennissen, voorzitter stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt (links achter) en Maarten de Haan, accountmanager Bedrijven Interpolis (rechts achter). Foto: Rabobank

Rabobank Cheque voor Stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt

Zakelijk

Son en Breugel – Rabobank heeft namens Interpolis een cheques overhandigd van € 7.924,92 aan Roy van Gorkum, bestuurslid en aan Erik Jennissen, voorzitter van Stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt.

Het bedrijventerrein Ekkersrijt had door collectieve beveiliging in 2020 minder schadeclaims. Als beloning en vanuit de resultaatparticipatie van Interpolis ontvingen zij deze mooie cheque uit handen van Risicospecialist verzekeren Menno-Frank Reijnders. In totaal keerde Rabobank samen met Interpolis in de regio Oost-Brabant maar liefst € 65.962,47 uit.

“Een prachtig bedrag, waarmee we heel blij zijn. We gaan het gebruiken om de camerabeveiliging nog verder te optimaliseren en moderniseren.” Aldus Erik Jennissen voorzitter van Stichting Beveiliging Bedrijven Ekkersrijt.

Rabobank juicht toe dat bedrijven en ondernemersverenigingen collectief de handen ineenslaan om veilig ondernemen op bedrijventerreinen te verwezenlijken. Dit is ook beter voor de continuïteit van de gevestigde ondernemers. Minder risico op inbraak betekent ook minder risico op brand. De kans op schade wordt verkleind door een goede beveiliging en biedt een veiligere omgeving voor bedrijf en personeel. Daarnaast is het ook nog eens goed voor de waarde van onroerend goed’, zo vertelt Menno-Frank Reijnders.

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond
Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Interpolis adviseert onder andere over het traject om een adequate collectieve beveiliging te realiseren. Bedrijven gevestigd op het bedrijventerrein krijgen een keurmerk KVO-B (Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen) en er worden fysieke maatregelen genomen als het plaatsen van camera’s, slagbomen, hekwerken, et cetera. Dit zorgt ervoor dat bedrijven minder last hebben van vandalisme, inbraak en brandschade op het bedrijventerrein. Daarnaast biedt Interpolis, aan de deelnemende bedrijven op het beveiligde bedrijventerrein, een korting tot 15% op zakelijke brandverzekeringen aan. 

Wil je als ondernemer meer weten over collectieve beveiliging of de mogelijkheden van zakelijk verzekeren op een van de bedrijventerreinen? 
Neem dan contact op met Menno-Frank Reijnders, Risicospecialist verzekeren van Rabobank via 06 12 83 19 34