De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Blijf op de hoogte met ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 30 juni praten programmamakers Jan Achttienribbe en Han Muller met onder andere Ellen van Wijk, voorzitter IVN, over de gewonnen prijs voor hun rol bij Natuureducatie. Met wethouder Paul van Liempd praten de programmamakers over lokaal armoedebeleid, voedselbank en schuldsanering. Hans Gaillard komt vertellen over zijn plannen voor de komende zes jaar, dus voor en na de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Met veteraan Hedwig Vroomen blikken ze terug op de veteranenmiddag en praten ze over de vrouw in de krijgsmacht. Ook PTSS komt aan de orde waarvoor contact gezocht wordt met de Stichting Hulphond in Herpen over hun speciale PTSS-hulphondentraining. Zoals altijd laten de programmamakers zich ook deze uitzending qua inhoud leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Studiotelefoon
Met de telefoonlijn betrekken de presentatoren de inwoners Covid-19 veilig bij hun programma’s. Maar, u kunt zelf ook reageren en wel om 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is: 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren of terugluisteren
Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.