Theaterprogramma 2021/2022
Theaterprogramma 2021/2022 Foto: ©vestzaktheater

Prachtig nieuw theaterprogramma Vestzaktheater

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Na de lange, stille coronatijd klinkt er letterlijk en figuurlijk weer muziek in het Vestzaktheater. De vaste gebruikers van het Vestzaktheater – de bibliotheek, de harmonie en Radio S&B – pakken hun activiteiten weer op. Ook de andere groepen staan in de startblokken.

Achter de schermen is er in de rustige periode hard gewerkt aan een prachtig programma voor het nieuwe theaterseizoen 2021-2022. Met gepaste trots presenteert het Vestzaktheater weer een mooie mix van professionele voorstellingen en optredens van plaatselijke en regionale verenigingen. Er veel ruimte voor cabaret met onder anderen Steven Brunswijk, Rob Scheepers en Karin Bruers. Op muzikaal vlak springen onder meer Harry Sacksioni eruit – die zijn 50-jarig jubileum ook in Son en Breugel viert – en de Collins Live Experience band. Van eigen bodem zijn er twee toneelvoorstellingen van de Vestzakkomedie, toneelgroep Maan is weer van de partij en Eén van zin laat van zich horen met twee optredens.

The Blue Stars & Friends
Het bovenstaande is nog maar een kleine greep uit het programma. Er valt nog veel meer te genieten, zoals de sfeervolle oudejaarsavond met The Blue Stars & Friends en de altijd succesvolle ‘Slappe kletsavonden’. Het volledige programma vind je terug in de nieuwe theaterbrochure, die aan deze krant is toegevoegd. Voor meer informatie over de voorstellingen en de kaartverkoop ga je naar www.vestzaktheaterson.nl. Betreft het een doorgeschoven voorstelling waarvoor je al eerder kaarten hebt gekocht, dan blijven die gewoon geldig.

Dorpshuis
Het nieuwe seizoen staat verder in het teken van de verhuizing naar het nieuwe Dorpshuis. Het Vestzaktheater zal in het voorjaar van 2022 samen met alle vaste gebruikers naar de nieuwe plek verhuizen. Dat moment zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan. Met een groots evenement in mei 2022 zal het Vestzaktheater uitgebreid stilstaan bij vele mooie herinneringen aan 36 jaar Vestzak-geschiedenis.

Tot aan de verhuizing kun je nog volop genieten van alle activiteiten in het huidige gebouw. De deuren staan weer wagenwijd voor je open. Je bent meer dan welkom, want het Vestzak is er voor iedereen!