De winnaars van 't Skôn Lopertje
De winnaars van 't Skôn Lopertje Foto: ©Lianne van Asperdt

Geslaagde Avond Wandel 4-Daagse

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Maar liefst 1021 deelnemers van de Avond Wandel 4-Daagse (AW4D) trokken in de maand juni de wandelschoenen aan, op zoek naar de mooiste wandelroutes door ons dorp.

Startend vanaf je eigen voordeur liepen de deelnemers vier keer afstanden van 2,5 km, 5 km of 10 km. De populairste afstand blijft de 5 km, dit jaar met 482 deelnemers. Organisator JC Oase zorgde voor nieuwe routes door de omgeving van Son en Breugel, waardoor deelnemers weer andere stukjes van het dorp konden ontdekken. Bijna de hele maand juni is het prachtig weer geweest, met 20 en 25 graden was het fantastisch wandelweer.

Familie-evenement
Jong en oud hebben meegedaan aan dit jaarlijkse evenement. Ervaren wandelaars konden flinke stappen zetten op de 10 km route. Doordat de routes van 2,5 km toegankelijk waren gemaakt voor rolstoelgebruikers en kinderwagens, deden dit jaar ook weer veel jonge gezinnen en mindervaliden mee. Dit maakt de AW4D tot een familie-evenement met dorpse gezelligheid.

Afsluiting
Als kers op de taart werden deze editie de welverdiende medailles thuisbezorgd. De prijs ’t Skôn Lopertje werd dit jaar uitgereikt aan Kerstin van der Duin die de leukste foto had ingestuurd waar het thema ‘water, aarde, lucht en vuur’ in verwerkt was.

Dankwoord

JC Oase bedankt alle lopers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan deze editie van de AW4D. Door de inzet van al deze geweldige mensen is er wederom een succesvol evenement neergezet. Voor meer informatie over dit evenement en voor de foto’s gaat u naar www.jc-oase.nl.