Amerikaanse klassiekers te bewonderen tijdens de kofferbakverkoop op 17 juli
Amerikaanse klassiekers te bewonderen tijdens de kofferbakverkoop op 17 juli Foto: ©Danny van Oort

Amerikaanse auto’s, motoren en veel koopjes in centrum Son en Breugel

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - Op zaterdag 17 juli zijn er extra redenen om naar het centrum van Son en Breugel te komen. Niet alleen hebben veel winkeliers in het centrum verschillende leuke acties en aanbiedingen tijdens de kofferbakverkoopdag, maar ook hebben ze verschillende blikvangers voor hun winkel staan zoals een klassieke solex, sportwagen of de nieuwste elektrische auto. 

Op het Raadhuisplein zullen van 11.30 tot 15.30 uur een tiental Amerikaanse klassieke auto’s te bewonderen zijn. Enkele leden van Cruise-in Ekkersrijt komen met hun Amerikaanse klassiekers uit de gloriejaren van de Amerikaanse auto naar het centrum van Son en Breugel. Ook zal Raats V-Max Motoren aanwezig zijn met enkele indrukwekkende customized motoren. Dus het is niet alleen een dag om heerlijk te winkelen en te profiteren van alles wat het centrum van Son en Breugel u te bieden heeft, maar ook om even weg te dromen bij deze mooie auto’s en motoren.

De ondernemers die geen aanbiedingen buiten hebben staan, nodigen u speciaal op deze dag extra uit om even binnen in de winkel te komen kijken. Het winkelaanbod in het centrum van Son mag voor een gemeente als Son en Breugel best uniek worden genoemd: alles binnen handbereik en met de persoonlijke aandacht en kwaliteit die u bijna nergens anders vindt. Verschillende ondernemers aan de Nieuwstraat, Dommelstraat, Raadshuisplein, Airbornestraat, 17 Septemberplein en Heistraat heten u welkom. Lekker shoppen in het centrum van Son, vertrouwd en supergezellig, want na uw aankopen kunt u nog een lekker drankje nuttigen op het terras of binnen bij een van de tien horecazaken in het centrum van Son. 

Centrum Son, compleet gezellig.

Houd bij uw bezoek aan het centrum wel rekening met de coronaveiligheidsmaatregelen en afstandsregels.

Amerikaanse klassiekers te bewonderen tijdens de kofferbakverkoop op 17 juli
Amerikaanse klassiekers te bewonderen tijdens de kofferbakverkoop op 17 juli