Zwemdiploma C in the pocket
Zwemdiploma C in the pocket Foto: ©Zwembad Son

Laatste ABC-zwemdiploma’s voor de zomer uitgereikt

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Voordat de zomervakantie begon, stond zaterdag 17 juli het afzwemmen in Zwembad Son op de agenda. Maar liefst 74 kinderen hebben hun ABC-zwemdiploma overhandigd gekregen. Dit was de laatste editie van het seizoen en na de zomer.

Het was weer de eerste keer afzwemmen sinds lange tijd waarbij ouders toe mochten kijken in de zwemzaal. Per kind mocht één ouder een kijkje komen nemen. Bij binnenkomst kregen zij een stoel toegewezen in de zwemzaal, gepast op 1,5 meter afstand. 

De zwemzaal was speciaal voor de aankomende zomervakantie versiert in het thema ‘vakantie’. Er stonden meerdere puptentjes verspreid over de zwemzaal en er lagen strandlakens, opblaasbadjes en diverse zomerse attributen ter decoratie. 

De inzet van de kandidaten én de zwemonderwijzers van de afgelopen periode, heeft wederom tot een spetterend resultaat geleid. De kinderen hebben meer dan voldoende op niveau gezwommen. Zwembad Son feliciteert de geslaagden met het behalen van het zwemdiploma. Na de vakantie gaat Zwembad Son weer verder met de gezellige zwemlessen en mogen zij ook weer een aantal nieuwe kinderen in het bad verwelkomen.