Afbeelding
Foto: Honders/Alting
Ingezonden Mededeling

Unieke en perfecte villa voor de liefhebber van “everything British”:

Zakelijk

Statig en romantisch wonen aan de rand van de bossen op loopafstand van de gezellige dorpskern van Son en Breugel en toch maar slechts 10 min. vanaf Eindhoven Airport. Of u nu alleen, met zijn tweeën of met een heel gezin bent, de ligging, indeling, robuuste degelijkheid en verfijnde afwerking van deze villa garanderen u absoluut woongenot. 

Met vier volwaardige woonlagen is er voor iedereen volop ruimte. Gemak dient de mens dus er is naast een statige bordestrap ook een luxe personenlift. De woning is praktisch ingedeeld met statige ontvangsthal, een grote living met openhaard, een romantische woonkeuken, bibliotheek, studeerkamer, zes slaapkamers, twee luxe badkamers.

De mastersuite beschikt over een openhaard, eigen badkamer en garderobekamer. De inpandige dubbele garage is v.z.v. autolift naar de parkeerkelder. Deze kelder is daarnaast v.z.v. een wijnkelder/proeflokaal. Recreatieruimte met openhaard, dansvloer en bar,én een wellness met zwemspa/trainingsbad.

Het huis biedt naast een parkeerkelder voldoende ruimte met acht parkeerplaatsen aan de zijkant van het huis. 14 kamer waarvan 6 slaapkamers, 2 badkamers.

Het pand is voorzien een alarm- video-installatie, personenlift, autolift (6 m x 2,5 m), mechanische warmte-terug-win-installatie en ventilatie, meerdere schuifpuien en TV kabel.

Woonoppervlakte 626 m²
Overige inpandige ruimte 183 m2
Gebouw gebonden buitenruimte 50 m2
Externe bergruimte 30 m2
Perceeloppervlakte 1.815 m²
Inhoud 2958 m3

Hendrik Veenemanstraat 55 5691 BA Son en Breugel
€ 2.550.000 k.k.

Voor belangstelling of meer informatie neemt u contact op met:

Honders/Alting  De Lind 18, 5061 HW Oisterwijk, T. 013-5232600 of 085-3301060, info@hondersalting.nl, www.hondersalting.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding