Artist impression van de woningen
Artist impression van de woningen Foto: Van Stiphout

Start verkoop van nieuwbouwplan De Waterbloem

Algemeen Algemeen / Son & Breugel

Son en Breugel - De verkoop van nieuwbouwplan De Waterbloem start donderdag 29 juli om 12.00 uur. De Waterbloem bestaat uit zes hoekwoningen en zeven rijwoningen en is gelegen in een prachtige kleinschalige wijk aan Kanaaldijk Noord in Son. De woningen zijn verdeeld over drie woonblokken. De oriëntatie op het Wilhelminakanaal zorgt ervoor dat het een fantastische plek is om te wonen en te leven. Bovendien is de bouwlocatie gelegen nabij het centrum van Son en Breugel.

Met dit plan speelt de ontwikkelaar, Van Stiphout Projectontwikkeling, in op de toenemende vraag naar grondgebonden woningen. Het plan is ruim opgezet en voegt zich mooi in de bestaande wijk ‘De Vloed’. Er is veel aandacht besteed aan de ruimtelijke kwaliteit met als resultaat een ontwerp dat complementair is aan de bestaande natuurlijke omgevingselementen.

De toekomstige bewoners kunnen hun hart ophalen. De woningen zijn stuk voor stuk comfortabel en praktisch ingedeeld. Bovendien zijn ze duurzaam en toekomstgericht volgens de laatste eisen met onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. Vanzelfsprekend zonder gas en inclusief Woningborg-garantiecertificaat. De hoekwoningen komen op de markt voor een prijs vanaf € 350.000 VON en de rijwoningen voor een prijs vanaf € 315.000 VON.

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk een start verkoop bijeenkomst te organiseren. Jammer, want geïnteresseerden, makelaar en ontwikkelaar ervaren deze bijeenkomsten altijd als zeer waardevol. Om ervoor te zorgen dat iedereen de juiste informatie krijgt, zijn de verkoopbrochure, prijslijst, standaardoptielijst en het inschrijfformulier vanaf bovengenoemde datum te downloaden vanaf de projectenwebsite www.wonenindewaterbloem.nl.

Kruijswijk Makelaardij uit Son en Breugel is daarnaast via mail of telefonisch bereikbaar om eventuele aanvullende vragen te beantwoorden. Hier kunnen aspirant-kopers ook het inschrijfformulier digitaal of fysiek inleveren. Het formulier moet vóór maandag 23 augustus om 17.00 uur bij de makelaar (Nieuwstraat 39, 5691 AB Son en Breugel of info@kruijswijkmakelaardij.nl) binnen zijn. Mocht u een fysiek exemplaar van de verkoopbrochure willen ontvangen dan kunt u deze bij de makelaar opvragen.