Afbeelding
Foto: ©Golf Son

Ladies Day bij Golf Son

Algemeen sport

Son en Breugel - Wat hebben een aantal mannen hiernaar uitgekeken. Vreemd, want eigenlijk zouden dat de dames van Golf Son moeten doen. Nou, die zullen dat ook wel gedaan hebben, maar dat is iets wat de mannen weer niet wisten. Het moest een verwendag worden, dat was zeker. Lekker eten, drankje, goed verzorgde golfpartij met het thema ‘Love Boat’. De bemanning werd benoemd, rangen en standen werden vastgelegd, uniformen werden aangemeten en het Love Boat-scenario werd opnieuw beschreven.

Mooie slingers in de stijl van het oude befaamde schip, boeien tegen de ramen, mooie welkomstbanner in de stijl van een cruise, leuke ballonen, roeispanen en zwemvesten (je weet maar nooit) en zelfs een heuse loopplank om ‘op het schip’ te komen. Duncan Weijers, dé Groenstylist van Son en Breugel, zorgde voor prachtige boeketten en rozen als prijs voor de winnaars van de golfwedstrijd die op deze dag werd gespeeld. 

Om 11.30 uur kwamen de eerste gasten, de ladies, binnengewandeld. De kapitein en de eerste stuurman stonden in strak uniform de dames op te wachten, namen de golfkar over en parkeerden deze netjes. De dames werden via de loopplank begeleid naar het dek en op de loopplank werden ook leuke plaatjes geschoten, met of zonder bemanning, alleen of met meerdere ladies. De dames voorzien van onder andere leuke hoedjes, sjaaltjes, prachtige uniformen, nieuw ontworpen golfkoffers, een complete safari-uitrusting. 

De ‘directeur van de rederij’ sprak de dames nog even toe en wenste hen een behouden vaart toe en een fijne leuke golfpartij. Voordat de ladies begonnen aan hun partij werd er nog een mooie groepsfoto gemaakt. Allemaal voldoende gevaccineerd, dus moet een keer kunnen. De clubcar is door de bemanning voorzien van vlaggen, boeien en andere attributen. En een heuse sangriabar achterop met ijs, vruchten, echte glazen én Caribische muziek. 

De jongens van de kombuis stonden onder hoogspanning, maar met heel veel passie en liefde zorgden zij voor een heerlijke maaltijd, compleet met de lekkerste gerechten. Het werd een echte verwendag; de jongens uit de keuken hebben dat goed begrepen. De dag werd afgesloten met een heuse cruisebingo. Prijzen beschikbaar gesteld door de alom bekende Mispelhoef in Acht. 

De uitslag
1. Tonnie Naus hcp 41.2 score 46
2. Petra Setz hcp 39.6 score 40 (laatste 9 holes 20)
3. Marij Kruijswijk hcp 24.5 score 40 (laatste 9 holes 19)
Neary: Anne Marie Glazenborg
Longest: Bernadette Holla
Hole in one: Marianne Heessels
Origineelst geklede dame: Ans Merks