Ronald Waterreus
Ronald Waterreus Foto: ©De Blauwe Kei

Theater voor sportliefhebbers

Algemeen Activiteit

Son en Breugel / Veghel - Liefhebbers van sport hebben een topzomer gehad met het EK Voetbal, de Tour De France en de Olympische Spelen. Genieten van sport kijken kan gelukkig ook na deze sportzomer; in het theater! De Blauwe Kei heeft voor sportliefhebbers twee voorstellingen op het programma staan. Op maandag 4 oktober is Op De Stip, de voetbaltalkshow met Björn van der Doelen en Ronald Waterreus te zien. En op zaterdag 5 februari komen Tom Coronel, Rob Kamphues en Rob van Gameren met het Grand-Prix-Circus, een theatershow over Formule 1, naar het theater aan de Veghelse Noordkade.

Op De Stip is hét voetbalprogramma in het theater. Ronald Waterreus en Björn van der Doelen ondernemen aan de hand van fraaie beelden een verbale reis door hun loopbaan, daarbij vertellend over hun rol in het veld en inzoomend op hoogte- en dieptepunten. Onder leiding van presentator Eddy van der Ley gaat het een ware ‘sentimental journey’ worden voor de voetbal- en PSV-supporter.

Grand-Prix-Circus
Het Grand-Prix-Circus is een voorstelling over alle ins- en outs van de Formule 1 sport. Rob Kamphues, de presentator van alle tv-uitzendingen rond de Formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur, neemt het publiek mee in verhalen achter de schermen van de autosport. Dat doet hij samen met Rob van Gameren, zijn sidekick op tv en wandelende Formule 1 encyclopedie en Tom Coronel, ook autocoureur en regelmatig te gast in de tv-uitzendingen.

Bestellen
Tickets voor Op De Stip en Grand-Prix-Circus zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.