Afbeelding
Foto: © pixabay.com

Ontspannen bridgen op de maandagmiddag

Algemeen Activiteit

Son en Breugel / St.-Oedenrode - Juist op de middag vinden veel mensen bridgen een gezellige activiteit. Club-bridgen in een ontspannen sfeer op de maandagmiddag is binnenkort weer mogelijk bij de Beckart in Nijnsel. 

Om de week op een leuke en ontspannende manier te starten is de maandagmiddag voor veel bridgers een ideale middag. Het is speciaal overdag een gezellig tijdverdrijf, dat veel bridgers zich gunnen. Je hoeft niet ‘s-avonds laat meer van huis en je bent weer op tijd thuis voor het avondeten. Je ontmoet tegelijkertijd veel andere gelijkgestemde mensen. Je blijft zo actief van geest en je voelt je er ontspannen en goed bij. 

Na anderhalf jaar beperkingen is de situatie rondom het coronavirus momenteel in die zin veranderd dat bridgen onder bepaalde omstandigheden - rekening houdend met de RIVM-regels en het advies van de Nederlandse Bridgebond – weer mogelijk is. Het bestuur van BC ’t Koffertje’94 hecht er waarde aan om met de grootst mogelijke zorg voor de gezondheid, het bridgen in clubverband te organiseren. Daarnaast is het van belang dat iedere bridger zijn verantwoordelijk neemt, kom gezond en blijf thuis bij verkoudheid.

De start van het bridgen in het nieuwe seizoen zal in de Beckart zijn op maandagmiddag 6 september om 13.30 uur. Wees op tijd aanwezig. Nieuwe bridgers die mee willen bridgen worden verzocht zich vooraf aan te melden. Iets voor u? Probeer het eens uit en meld je aan. Bel hiervoor Bridgeclub ’t Koffertje, via 06-40688243 of kijk voor meer informatie op www.bckoffertje.nl.