Vicky Hendriks
Vicky Hendriks Foto: ©Alzheimer Café B.O.S.

Laatste online Alzheimer Café: thema delier

Algemeen Zorg

Son en Breugel - Tijdens de laatste online Alzheimer Café op woensdag 25 augustus wordt een informatiegesprek gehouden met geriater in opleiding Vicky Hendriks en geriater Simone Verhaar van het Catharina Ziekenhuis. Het onderwerp deze keer gaat over de facetten van een delier. 

Een delier is een voorbijgaande toestand van acute verwardheid. Een delier wordt niet altijd als zodanig herkend, symptomen kunnen lijken op dementie maar er zijn duidelijke verschillen. Er wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen dementie en delier, de signalen en de aanpak van een delier. Ook krijg je informatie over wat de gevolgen kunnen zijn van een delier. 

Aanmelden
Deze uitzending is een samenwerking tussen Alzheimer Café B.O.S. en Alzheimer Café Eindhoven. Heeft u zich al eerder aangemeld, dan ontvangt u elke maand van ons de nieuwsbrief én de link naar de online-uitzending. Opnieuw aanmelden is dan dus niet nodig. Bent u een nieuwe bezoeker? Of twijfelt u of u staat geregistreerd? Stuur dan een email. Voor aanmelden of meer informatie kunt mailen naar alzheimercafe.bos@alzheimervrijwilligers.nl of bellen naar 06-41546859.

Hopelijk is er in september weer een fysiek Alzheimercafé.