De kraam van een eerder gehouden actie door de Voedselbank (archieffoto)
De kraam van een eerder gehouden actie door de Voedselbank (archieffoto) Foto: Voedselbank Best, Oirschot en Son en Breugel

Voedselbank houdt actie ‘Op een lege maag kun je niet leren’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Albert Hein Nederland heeft aan alle filialen gevraagd om mee te doen met de inzamelingsactie ten behoeve van de Voedselbanken met als thema ‘Op een lege maag kun je niet leren’. Een mooi initiatief waarmee Voedselbank Best, Oirschot De Beerzen en Son en Breugel de voorraden kunnen aanvullen en hun cliënten kunnen voorzien van een volwaardig voedselpakket.

In alle deelnemende AH-winkels staat vanaf maandag 30 augustus een tafel met daarop de gevraagde artikelen, waaronder lang houdbare halfvolle melk, smeerboter, jam, hagelslag, cornflakes, pindakaas naturel, mix voor pancakes, ontbijt reep, ontbijtkoek naturel, fruitbiscuits appel. Als u deze actie wilt steunen, vraagt de Voedselbank u om één of meerdere artikelen van deze tafel mee te nemen en bij de kassa af te rekenen. Achter de kassa staan dozen klaar waarin u het artikel kunt deponeren. De vrijwilligers danken u bij voorbaar al voor uw ondersteuning.