De deelnemers zoeken veelal op internet naar de juiste antwoorden (archieffoto)
De deelnemers zoeken veelal op internet naar de juiste antwoorden (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Inschrijven Ons Dorp Kwist

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Heb je jouw team al ingeschreven voor de achtste editie van Ons Dorp Kwist? Nog niet? Dan kun je dat nog tot en met 31 augustus doen. Na een jaar er tussenuit te zijn geweest, wordt op vrijdagavond 1 oktober de dorpskwis gehouden. 

Het inschrijfgeld is dertig euro per team waarvoor je twee vragenboeken ontvangt van de organisatie. Mocht de kwis onverhoopt vanwege corona alsnog niet door kunnen gaan, dan wordt het betaalde inschrijfgeld teruggestort.

Inmiddels hebben zich al veel teams ingeschreven voor deze avondvullende dorpskwis waar de deelnemers allerlei vragen moeten zien op te lossen. Gelet op voorgaande jaren is het goed om een gevarieerd team samen te stellen waar jong en oud vertegenwoordigd is, maar ook doeners en denkers, creatievelingen en sporters, mannen en vrouwen die kunnen delegeren en die de aanwijzingen opvolgen. 

De commissie, onder leiding van voorzitter Remco Heeren, heeft een jaar extra de tijd gehad om een uitdagend vragenboek voor alle teams samen te stellen, met ook dit jaar weer de nodige hersenkrakers, puzzelvragen en doe-opdrachten. En daar zijn ze zeker in geslaagd. De categorieën worden binnenkort bekendgemaakt. Denk jij met jouw team een kans te maken voor de felbegeerde titel? Schrijf je dan nu in dan heb je zeker een leuke avond met je vereniging, familie of vriendengroep, want dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Op zaterdag 16 oktober wordt de feestavond gehouden in De Zwaan waar de winnaars bekendgemaakt worden.