The Easy Man
The Easy Man Foto: ©Nick van den Bosch

Wereldkampioen straatvoetballer Jeand Doest te gast bij ‘Panna Knock Out Championship

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Het Panna Knock Out Championship Son en Breugel wordt zaterdag 28 augustus van 13.00 tot 17.00 uur gehouden op sportpark Schuttersheide als afsluitend evenement van de Summergames. Op de voetbalvelden van VV SBC nemen de grootste talenten het tegen elkaar op in twee verschillende leeftijdscategorieën in de leeftijd van 10 tot en met 21 jaar,

Wie na drie minuten de meeste doelpunten heeft gescoord wint, maar hier draait het om ‘skills’, dus een panna = knock out. De winnaars kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig, maar vol is vol. Er is plaats voor 64 deelnemers. 

Tijdens de Panna Knock Out Championship is wereldkampioen straatvoetballer Jeand Doest, ook wel bekend als ‘Easy Man’, gedurende de dag aanwezig en geeft een aantal demo’s weg, zorg dat je daarbij bent en geniet van zijn bewegingen met de bal. 

Jeand heeft het als geboren straatvoetballer van de Rotterdamse pleintjes geschopt tot het voetballen met grootheden als Usain Bolt en Ronaldinho. Hij heeft zichzelf twee keer tot wereldkampioen Panna gekroond en staat binnen de scene bekend als ‘King of Panna’. Hij heeft zijn skills al over de hele wereld mogen vertonen in landen als Mexico, India, de VS, Bahrein, Duitsland en Dubai. Hij is onnavolgbaar met de bal aan de voet! (bron: www.freestylevoetbal.nl).

The Easy Man