Afbeelding
Foto: ©Wereldwinkel Son en Breugel
Ingezonden

Wereldwinkel: Product van de maand september

Algemeen zakelijk

Son en Breugel - Cambodja is een van de grootste producenten van modeartikelen ter wereld, maar de omstandigheden van werknemers zijn vaak hard en onveilig. Bij de producent van de tassen Smateria werken ze met passie en verantwoordelijkheid, naar zowel mens als planeet.

Smateria investeert in hun mensen waardoor een fantastische community is ontstaan dat producten van de beste kwaliteit creëert. Ze zijn enorm trots op hun beleid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat werkgelegenheid en opleiding op hoog niveau biedt. Ze voeren voortdurend campagne voor betere arbeidsomstandigheden en kansen voor iedereen. 

De ECO IKI tassen en accessoires zijn niet alleen in het oog springend, maar ook waterbestendig, licht van gewicht, zeer sterk, van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk. De tassen zijn gemaakt van hergebruikt afvalplastic maar zien eruit als leer, vegan-leer. Er treedt ook een ‘verouderingsproces’ in het gebruik van de tas, net als bij leer. Het geavanceerde plastic fusing-proces recyclet industriële verpakkingen van plastic tot unieke high-end mode-items zonder meer afval te creëren. De stijlvolle tassen en accessoires kunnen zowel zakelijk als privé gebruikt worden. De krachtige en mooie kleuren stralen vrolijkheid uit en dat is juist wat we nu zo hard nodig hebben. 

De fabrikant Smateria profileert zich vol trots: “Wij zijn de verandering die we in de wereld willen zien!”

Ook u kunt meedoen aan die verandering en de wereldwinkel, Nieuwstraat 10 A in Son en Breugel, helpt graag een beetje: gedurende de maand september geven ze 20 % korting op Smateria en alle andere tassen.