Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Spaar je club gezond actie start bij PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven

Algemeen sport

Son en Breugel - PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Marcel en Jeannette vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseren zij daarom nu een sympathieke spaaractie waarmee ze het verenigingsleven in Son en Breugel een steuntje in de rug willen geven. “Wij stellen in totaal maar liefst 15.000 euro beschikbaar. Wie welk bedrag krijgt bepalen onze klanten”, laat het ondernemersechtpaar weten.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november kunnen hun klanten sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden. Voor meer informatie over deze actie kijk je op www.plus.nl/sponsorpunten

De deelnemende clubs in Son en Breugel zijn:
Schaakvereniging Son en Breugel
TV Son en Breugel
HTC Son Tennis
Voetbalvereniging SBC
La Ferme Boel
De Springbokken
Theaterkoor Sincere
HV Apollo
Zangvereniging Een van Zin
Badmintonvereniging Scarabee
Korfbalvereniging De Corridor
Smartlappenkoor Rawazzi
SDV Avanti
VC Pieter Breughel
Taekwon-Do Chong Do Kwan
HTC Hockey
CV de Dommelsoppers
Vrouw Aktief
Scouting Mgr. Bekkersgroep
Ponyclub St. Genoveva
Harmonie Pro Honore et Virtute
Heemkundekring Son en Breugel

Jeannette en Marcel Verhoeven