Foto ter illustratie (archieffoto)
Foto ter illustratie (archieffoto) Foto: Ingezonden

Breugelse Bridge Club weer van start

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Voor de Breugelse Bridge Club gaat het seizoen 2021-2022 binnenkort weer van start. Afgelopen seizoen zijn nog een aantal bridgeavonden gehouden ondanks dat het seizoen vroegtijdig beëindigd werd vanwege de beperkende maatregelen. Voor het komende seizoen ziet het er naar uit dat bridgen op de gewone manier weer kan, en anders wordt er rekening gehouden met alle opties.

Samen met de beheerder van De Bongerd stelt de vereniging alles in het werk om er een coronaproof bridgeseizoen van te maken. Het nieuwe seizoen begint op dinsdag 28 september; vanaf 19.15 uur komen de leden bijeen in De Bongerd en om 19.30 uur wordt gestart. Om ongeveer 22.30 uur is de uitslag van de avond bekend. Bridgeparen met enige ervaring zijn van harte welkom op de dinsdagse speelavonden. Het is nog onzeker of de Son en Breugelse kampioenschappen dit seizoen weer kunnen plaatsvinden. 

De Breugelse Bridge Club is al ruim veertig jaar een begrip voor de bridgers in Son en Breugel. Een club waarin het plezier in het bridgespel voorop staat, maar waarin ook de onderlinge competitie niet geschuwd wordt. Zowel voor de jaarwisseling als er na, worden op 12 avonden op zeven of acht tafels de onderlinge wedstrijden gespeeld. Op elke dertiende speelavond is er een gezelligheidsdrive met kansen voor iedereen.

Nieuwe leden
Gezien de grootte van de club kunnen er geen bridgelessen gegeven worden. Nieuwe leden moeten dan ook over enige bridge-ervaring beschikken. Uiteraard behoeft men niet in Breugel woonachtig te zijn; iedereen is welkom. Wie komend seizoen mee wil doen, dient contact op te nemen met coördinator van de club Jos van der Hamsvoort. Liefst per e-mail via jos@vanderhamsvoort.nl of telefonisch via 0499-471129 of 06-54724369. Kijk ook eens op de website van de club: www.breugelsebridge.nl.