De meeste antwoorden worden op de computer opgezocht (archieffoto)
De meeste antwoorden worden op de computer opgezocht (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Categorieën Ons Dorp Kwist bekend

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Dit jaar hebben 46 teams zich ingeschreven voor de achtste editie van Ons Dorp Kwist. Op vrijdag 1 oktober kunnen de deelnemers de hersenen weer laten. De deelnemende teams doen opnieuw een gooi naar de felbegeerde wisselbeker en de eer van ons dorp. Daaronder zijn veel oude bekende teams, maar ook een aantal nieuwkomers die voor het eerst de strijd aan gaan binden.

Om de teams de kans te geven om zich goed voor te bereiden, worden de categorieën hierbij al bekend gemaakt. Dit jaar kunnen jullie je gaan stukbijten op Sport, Voetjes van de vloer, Knappe koppen, Kleuren, De inwendige mens, Bij de tijd, Wereldwijs, Show, Son en Breugel op z’n best, Op pad (met sponsoren) en de Geheime opdracht.

Zoals jullie zien is er een categorie minder dan andere jaren. De categorieën Op pad en Sponsoren zijn dit jaar gecombineerd. Dit jaar gaan jullie dus op pad met onze sponsoren. De commissie van Ons Dorp Kwist kan alvast aangeven dat je voor deze categorie met de fiets moet komen en een fluorescerend hesje nodig zal zijn.

De commissie laat weten dat teamleden die het kwisboek komen ophalen en terugbrengen een coronapas of negatieve test moeten kunnen overleggen, en ook hun legitimatiebewijs. Dit geldt ook bij de geheime opdracht.

Vrijdag 1 oktober kunnen om 19.00 uur de kwisboeken opgehaald worden in de zaal van De Zwaan. Daar moeten ze ook uiterlijk om 23.30 uur weer worden ingeleverd. De uitslag wordt tijdens de feestavond op zaterdag 16 oktober bekendgemaakt, eveneens in De Zwaan. De commissie wenst alle teams heel veel succes met de voorbereidingen.