Afbeelding
Foto: LEVgroep

Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan weer van start

Algemeen Jeugd

Son en Breugel - Sjors Sportief en Sjors Creatief gaan woensdag 22 september weer van start in Son en Breugel. Alle basisschoolleerlingen in het dorp ontvangen op deze dag het welbekende Sjors boekje.

Hierin is een gevarieerd aanbod opgenomen van sportieve en creatieve activiteiten waar de kinderen veelal gratis aan deel kunnen nemen, om zo op een laagdrempelige manier kennis te maken met diverse sportieve, creatieve en muzikale activiteiten. Ook als je niet in Son en Breugel op de basisschool zit, mag je deelnemen aan Sjors Sportief. Kijk dan op de website, vraag een boekje aan via de LEVgroep of haal deze op bij het CMD of de bibliotheek. 

Van handbal tot gitaarlessen en van scouting tot danslessen voor ieder kind is er wel iets te vinden. Schrijf je dus snel in via www.sjorssportief.nl, want voor sommige activiteiten geldt vol=vol. 

Aanbod aanmelden
Mocht je jouw aanbod als aanbieder nog niet aangemeld hebben kan dit altijd nog. Je hebt dan weliswaar geen vermelding in het boekje, maar je kunt nog wel zorgen dat jouw aanbod op de website van Sjors verschijnt, waar kinderen en ouders het kunnen zien en zich kunnen aanmelden.

Stichting Leergeld
LEVgroep vindt dat ieder kind de mogelijkheid moet krijgen om mee te kunnen doen, alleen soms is daar binnen gezinnen met een beperkt inkomen geen geld voor. Stichting Leergeld helpt dan met een financieel steuntje in de rug voor sportschoenen, contributie of (een bijdrage aan) een muziekinstrument. Kijk op: www.leergeld.nl/best/ voor meer informatie.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met Marijke Muller, combinatiefunctionaris LEVgroep via marijke.muller@levgroep.nl of via 06-48576686.