De jaarmarkt in 2019 (archieffoto)
De jaarmarkt in 2019 (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Zondag 3 oktober jaarmarkt in Son en Breugel

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Het centrum van Son en Breugel is zondag 3 oktober weer het toneel van de jaarmarkt, die als vanouds weer vele duizenden bezoekers zal trekken. Samen met ondernemers, gemeente, vrijwilligers en nog veel meer betrokkenen is het evenement mogelijk gemaakt.

De laatste jaarmarkt was in 2019; de editie van 2020 kon geen doorgang vinden wegens de coronamaatregelen. Die maatregelen zijn 25 september dusdanig versoepeld dat de jaarmarkt dit jaar wel kan plaatsvinden, niet op de normale datum in september, maar nu op zondag 3 oktober.

Op de meer dan 150 kramen en verkoopwagens is veel variatie in artikelen en aanbiedingen te vinden. Ook hebben diverse winkels in het centrum hun deuren geopend.
Op het Raadhuisplein kunnen de kinderen zich vermaken met een draaimolen en een bungee jump, en clown Agaat zal de kinderen aan het lachen maken.
Kortom, een leuk familie-uitstapje in het centrum van Son en Breugel op zondag 3 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

Omdat de jaarmarkt een doorstroomlocatie is, is een coronatoegangsbewijs niet nodig. Dit is wel nodig als men een horecagelegenheid wil bezoeken, maar niet op het terras van horecagelegenheden.