Afbeelding
Foto: Ladies' Circle Son en Breugel

Ladies’ Circle Son en Breugel houdt chocoladeletteractie

Algemeen Sinterklaas

Son en Breugel - In samenwerking met Martinez Chocolatier organiseert Ladies’ Circle Son en Breugel een chocoladeletteractie voor het goede doel: zakken Sinterklaascadeautjes voor de Voedselbank Best e.o.

Zij verkopen heerlijke chocoladeletters in de letter ‘S’ met de smaken praline (200 gram), wit, melk en puur (225 gram). De letters zijn te koop voor slechts 5 euro per stuk, waarvan 2 euro naar het goede doel gaat.

Sinterklaas voor de Voedselbank
Elk kind kijkt vol verwachting uit naar de komst van Sinterklaas. Helaas is het zo dat bij een heleboel kinderen Sinterklaas noodgedwongen hun huisje stilletjes voorbij moet rijden. De dames van Ladies’ Circle Son en Breugel willen ervoor zorgen dat Sinterklaas ook wat zakken cadeautjes naar de Voedselbank Best e.o. kan brengen, zodat de kinderen waarvan de ouders gebruik maken van de Voedselbank toch hun schoentje kunnen zetter en er iets in kunnen vinden. Het streven is om vijftig kinderen op 5 december te kunnen verblijden.

Wie is Ladies’ Circle Son en Breugel?
Ladies’ Circle Son en Breugel is een serviceclub van actieve vrouwen waarbij het accent ligt op vriendschap en service. Zij zetten zich graag in voor goede doelen.

Bestellen
Een chocoladeletter bestellen voor jezelf, voor je familie of voor je afdeling of club? Geef je bestelling (aantal en gewenste smaak) uiterlijk vrijdag 29 oktober door aan Johanne Bloemen, johannebloemen@gmail.com, 06-21560214. Je kunt ook online bestellen via lc66.ladiescircle.nl/shop.

Betaling
Het totaalbedrag van jouw bestelling dient uiterlijk zaterdag 30 oktober betaald te zijn. Als je online bestelt, kun je meteen het bedrag voldoen via iDeal.

Uitlevering
De letters worden vanaf 20 november uitgeleverd. Ladies Circle Son en Breugel rekent op jouw steun voor dit prachtig en zeer goede doel.

Afbeelding