Afbeelding
Foto: MooiSonenBreugel

Feestweekend in het centrum van Son en Breugel gaat van start

Algemeen Evenement

Son en Breugel - De voorbereidingstijd van slechts vier weken en alle coronaperikelen zorgden ervoor dat er enkele aanpassingen moesten worden gedaan in het aankomende feestweekend in en rondom de feesttent in het centrum van Son en Breugel, zo laat organisator Wo-Events weten.

Zo zal de kermis van vrijdag 8 tot en met dinsdag 12 oktober in een kleinere vorm op het Raadhuisplein staan. Deze kleine, gezellige familiekermis zal nog gezelliger worden gemaakt doordat Il Ponte en L’uva Wijnen op het Raadhuisplein samen voor een gezellig terras zullen zorgen, waar u een hapje en een drankje kunt nuttigen. De gezamenlijke munt, waar eerder sprake van was, zal deze editie alleen in de feesttent en bij de buitenbar van de tent als geldig betaalmiddel geaccepteerd worden.

Back to the 90’s & 00’s
Het weekend begint op vrijdag 8 oktober in de feesttent met een Back to the 90’s & 00’s Party van 18.00 tot 23.30 uur. Op deze eerste avond speelt een coverband de grootste hits van de jaren ’90 en ’00 in medleyvorm. De band wordt daarbij afgewisseld door spannende tribute acts van Bruno Mars, Ed Sheeran en een spectaculaire Britney Spears-act!

Najaarsmarkt
Zaterdag 9 oktober zal er in de tent een kleine najaarsmarkt zijn die opgezet is door een aantal organisaties en ondernemers uit Son en Breugel. Daarbij kunt u langs de kramen struinen, maar ook plaatsnemen aan een van de gezellige tafels en rustig een drankje nuttigen. De toegang is gratis, maar een coronatoegangsbewijs is verplicht.

ELE Rally
Om 12.00 uur zal de ELE Rally starten ter hoogte van het Kerkplein. Dan zal de eerste rallyauto ceremonieel uitgezwaaid worden vanaf het start/finishpodium, waarna er nog tientallen zullen volgen. De auto’s vertrekken met tussenpozen van een minuut naar de verschillende KP’s (klassementsproeven/parcoursen) in de regio. De laatste auto vertrekt uiterlijk om 14.00 uur.

Back to the 70’s & 80’s
Van 18.00 tot 23.30 uur is de Back to the 70’s & 80’s Party in de feesttent. Een reis naar het verleden, want coverband Smooth Flavour neemt de bezoekers mee naar de jaren ‘70 en ‘80 met hun disco en dance classics. Ook deze avond wordt aangevuld met onder andere tribute acts van Blondie, Madonna en ‘the king of pop’ Michael Jackson.

Biercantus
Zondag 10 oktober is het dan tijd voor de jaarlijks terugkerende Biercantus ‘Der Großvater’, van 17.00 tot 23.00 uur in de feesttent; een meezingspektakel waarbij de nodige liters bier zullen vloeien. Alle meezingers zullen de revue passeren en de werkweek zal gegarandeerd met een schorre stem beginnen!

Voor de feestavonden op het Kerkplein zijn nog enkele kaarten beschikbaar, online via www.woevents.nl/kermis of aan de bar van café De Zwaan.