Afbeelding

Boeket bloemen zoekt vaas

Algemeen Oproep

Son en Breugel - Bloemen horen bij speciale gelegenheden zoals een jubileum, een bijzondere verjaardag, een zilveren bruiloft en het behalen van een diploma. Bloemen fleuren mensen op die ziek zijn, en bloemen zijn ook ideaal om iemand in het zonnetje te zetten.

DeMooiSonenBreugelKrant gaat op verzoek mensen verrassen met een boeket bloemen, in samenwerking met bloemsierkunst Le Soleil op de Markt in Son en Breugel. U kunt zich weer aanmelden, dus laat ons weten wie volgens u een mooi boeket bloemen verdient.

Zegt u het maar!
We vragen aan u, onze lezers, om door te geven wie in uw ogen een bloemenhulde verdient. Is dat een betrokken verenigingsmens, een mantelzorger die altijd klaarstaat voor u of voor een ander? Een raadslid dat een compliment verdient? Een pechvogel die een opkikkertje kan gebruiken? Uw overbuurman die zich al jarenlang inzet voor een bewoner van Zonhove? De fysiotherapeut die u verlost heeft van rugpijn?

Laat ons weten wie een boeket bloemen verdient en waarom. Stuur een e-mail naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en laat ons weten wie we kunnen verrassen. Als mailen niet lukt, dan kunt u tijdens kantooruren ook bellen naar 06-30276760, of geef uw aanmelding af op het kantoor (Boslaan 2a) tijdens kantooruren. Laat bloemen uw boodschapper zijn en geef de volgende informatie door:

• Bloemen van: (uw naam en telefoonnummer)
• Bloemen voor: voor- en achternaam en het adres van de ontvanger van de bloemen
• Uitleg waarom hij/zij een boeket bloemen verdient
• Eventueel een speciale datum waarop het boeket bezorgd moet worden.