Het kernteam van Son en Breugel samen sterker (archieffoto)
Het kernteam van Son en Breugel samen sterker (archieffoto) Foto: Wil Feijen

Algemene informatieavond ‘Op weg naar Son en Breugel samen sterker’

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - Op 9 november houdt Son en Breugel samen sterker haar eerste algemene informatieavond voor belangstellenden. De avond vindt plaats van 19.30 tot 21.00 uur in De Bongerd, Asteroïdenlaan 2A in Breugel.

Geïnteresseerde teamcaptains, commissieleden, vrijwilligers, sponsoren en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de avond bij te wonen. Het bestuur en de commissies geven een update over de voortgang die de organisatie de afgelopen maanden heeft geboekt. Een ambassadeur legt uit hoe belangrijk Son en Breugel samen sterker is voor mensen met kanker. Deelnemende teams vertellen over hun motivatie om mee te doen en de activiteiten die ze bedacht hebben. Ook wordt een toelichting gegeven op de onderdelen wandelen, hardlopen en fietsen tijdens het programma.

Informatiemarkt
In de Bongerd wordt een kleine informatiemarkt ingericht. Hier kunnen nieuwe teams, vrijwilligers en helden (mensen die kanker hebben of hebben gehad) zich aanmelden. Leden van de organisatie zijn aanwezig om de vragen van (nieuwe) teamcaptains te beantwoorden en hen alle informatie te geven die ze nodig hebben. Tijdens het weekend van 11 en 12 juni 2022 lopen de teams in speciaal ontworpen kleding. De paskleding is op de informatiemarkt te bekijken en kan bij inschrijving worden besteld.

Online aanmelden
Door het wegvallen van het KWF-actieplatform moeten alle teams die zouden meedoen aan Samenloop Son en Breugel zich opnieuw aanmelden. Dit kan binnenkort eenvoudig via de website www.sonenbreugelsamensterker.nl. Aan deze website wordt momenteel hard gewerkt.

Team samenstelling
Een team bevat minimaal 15 deelnemers tussen 4 – 99 jaar. De deelnemers lopen in estafette mee tijdens Son en Breugel samen sterker en laten zich sponsoren voor het goede doel door het organiseren van eigen activiteiten in het dorp voorafgaand en/of tijdens het evenement. Neem voor vragen of meer informatie contact op met de organisatie via info@sbsamensterker.nl. Volg ze op hun socials en houd DeMooiSonenBreugelKrant in de gaten voor meer informatie.

Let op!
Omdat de organisatie gebruik maakt van een horecalocatie is een coronacheck bij de voordeur volgens de huidige regels verplicht. Zonder geldige QR-code kunnen zij u geen toegang verlenen. De organisatie vertrouwd op uw begrip hiervoor.

Afbeelding