Afbeelding
Foto: Ingezonden

Wie raadt de nieuwe Prins van Krutjesgat

Algemeen Carnaval

Son en Breugel - Beste Krutjesrapers en Krutjesraperinnekes, Na een jaar noodgedwongen pauze is CV de Krutjesrapers weer volop bezig met het nieuwe seizoen. Op alle vlakken wordt er weer hard gewerkt, met in acht neming van de geldende coronamaatregelen. Carnaval 2022 gaat binnenkort officieel van start met het 11-11-bal en de bekendmaking van de nieuwe prins. Heeft u al een voorgevoel wie het dit jaar zou kunnen zijn? Om u vast een beetje op weg te helpen krijgt u natuurlijk weer vier aanwijzingen.

De aanwijzingen komen in DeMooiSonenBreugelKrant, maar ook in de vorm van de wereldberoemde filmpjes op www.dekrutjesrapers.nl en social media. Het aandachtig bestuderen van deze filmpjes levert u misschien wel een extra aanwijzing op!

Het 11-11-bal is op zaterdag 13 november in de grote zaal van onze hofleverancier café-restaurant De Zwaan. In de vier weken voorafgaande aan deze grootse onthulling zult u iedere week een nieuwe aanwijzing in deze krant aantreffen. Daarnaast kunt u ook elke maandag een nieuwe verfilmde aanwijzing vinden op www.dekrutjesrapers.nl, de Facebookpagina of op het YouTube kanaal van CV de Krutjesrapers. 

Indien u op basis van de aanwijzingen meent te weten wie ‘Prins Carnaval 2022’ wordt, dan kunt u meedingen naar een diner voor twee personen door de naam van de prins, en ook uw naam, adres en telefoonnummer in te sturen door een gesloten envelop in te leveren in de brievenbus bij Cafetaria Spierings, Nieuwstraat 17 te Son en Breugel. Schrijf op de voorzijde van de envelop ‘Prins Carnaval 2022’. Per persoon kan maximaal 1 naam van een mogelijke prins worden ingestuurd. Uw oplossing kunt u inleveren tot en met zaterdag 13november 2021 om 11:11 uur stipt. Of een e-mail te sturen met als onderwerp ‘Prins Carnaval 2022’ onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer naar het volgende e-mailadres: wiewordthet@dekrutjesrapers.nl. De inzendtermijn voor e-mail sluit ook op zaterdag 13 november 2021 om 11:11uur stipt.

Aanwijzing 1 luidt als volgt: ‘Goeiesmorgens’

Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 27 mrt, 15:08 Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen