Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Wat vind jij van de verplichte coronacheck?

Algemeen TIPSonenBreugel

Son en Breugel - Je kunt er sinds 25 september niet meer omheen: de CoronaCheck-app. Voor veel evenementen, horeca en dagjes uit heb je sinds die dag een coronatoegangsbewijs nodig, dat alleen geldig is samen met een geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Ben je niet, of niet-volledig gevaccineerd, en je wilt wel een evenement of horeca bezoeken of een dagje uitgaan, dan moet je dus iedere keer een coronatest doen. 

Voor veel mensen was dat een reden om zich alsnog te laten vaccineren. Wat vind jij hiervan? Was jij al gevaccineerd en heb je een geldige QR-code? Of vind je het onzin om je te laten vaccineren en doe je iedere keer een test? Of misschien kies je ervoor om geen test te doen, maar ook geen gebruik te maken van bijvoorbeeld de horeca. Voor DeMooiSonenBreugelKrant zijn deze vragen aanleiding om de mening van de burgerpanelleden van TIPSonenBreugel hierover te peilen.

In samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau TOPOnderzoek uit Horst heeft DeMooiSonenBreugelKrant een vragenlijst samengesteld. TIPSonenBreugel is een raadgevend burgerpanel in de gemeente Son en Breugel en houdt periodiek een onderzoek over lokale en actuele onderwerpen. TIPSonenBreugel praat samen mét de inwoners in plaats van óver de inwoners.

Ook jouw mening en antwoorden zijn belangrijk. Wil je over dit onderwerp meepraten en meedenken? Vul dan deze vragenlijst in. Ben je nog geen lid? Meld je dan gratis en anoniem als lid van dit burgerpanel (vanaf 16 jaar). Dan krijg jij de vragenlijst de volgende keer ook via de e-mail. Voor het aanmelden ga je naar www.tipsonenbreugel.nl en klik je op ‘aanmelden’. Mocht j

Praat en denk mee met het burgerpanel TIPSonenBreugel.
Ook jouw mening telt!