Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Regenboogbank Lijsterlaan onderwerp bij SonenBreugelTV

Algemeen

Son en Breugel – Aan de Lijsterlaan in Son en Breugel staat op initiatief van de buurtbewoners een bankje geplaats in de regenboorkleuren. “Met die kleuren laat de buurt zien dat dat de bank er voor iedereen is”, zo vertelt Marjolein burger een van de bewoonsters van de straat in de reportage de SonenBreugelTV maakte.

Klik op deze link om de video te bekijken.

Meer nieuws in beeld
Kijk voor meer lokaal nieuws op SonenBreugel-TV en Studio040. SonenBreugel-TV, is een samenwerking met SonenBreugelVerbindt, Studio040, Radio S&B en DeMooiSonenBreugelKrant, en maakt wekelijks een beeldverslag van het lokale nieuws. Deze beeldverslagen zijn terug te vinden op www.sonenbreugeltv.nl en op Studio 040 (te ontvangen op Ziggo-kanaal 36 en KPN-kanaal 1409) en natuurlijk op SonenBreugel-TV.

Aanmelden
Steeds meer vrijwilligers melden zich aan om mee te helpen bij SonenBreugel-TV, maar om het uiteindelijke doel van een volledige zender te bereiken hebben ze er nog veel meer nodig. Heb jij affiniteit met het maken van nieuwsitems en documentaires, meld je dan aan als vrijwilliger via maurice@sonenbreugelverbindt.nl. Je kunt hier ook terecht als je een programma-idee hebt of iets ‘beeldwaardigs’ hebt meegemaakt.

Kijken naar de opnames van SonenBreugel-TV kan altijd op www.sonenbreugeltv.nl.