KBO Biljartclub zoekt nieuwe leden
KBO Biljartclub zoekt nieuwe leden Foto: Wil Feijen

KBO Breugel zoekt biljarters

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - KBO Breugel is dringend op zoek naar biljarters voor het libre spel. Door diverse redenen zijn leden gestopt en zoekt de biljartclub nieuwe aanvulling. Er is behoefte aan een zestal nieuwe leden die wekelijks twee keer willen biljarten in De Bongerd in Breugel. Er wordt libre in vrije vorm, wedstrijdvorm en regiowedstrijden gespeeld, maar dat is niet verplicht. Er wordt zowel op dinsdag- als op donderdagmiddag gespeeld, van 13.00 tot 17.00 uur.

Iedere speler speelt minimaal twee partijen en na 16.00 uur is er ruimte voor vrij spel, oefening. Ook voor beginners een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze sport. De leden van de biljartclub staan klaar om u hierin te begeleiden.

Van harte welkom
Biljarten is een uitermate goede ontspanning, zeker voor ouderen die contacten zoeken, en dit hierdoor kunnen combineren. Dus zoekt u een mogelijkheid om dit op deze manier in te kunnen vullen, dan heet KBO Breugel u van harte welkom om eens te komen kijken op onze speeldagen. Verdere informatie wat betreft lidmaatschap kunnen u dan uiteraard verstrekt worden.

Ter aanvulling dient vermeld te worden dat de dan geldende coronamaatregelen van toepassing zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan van der Avoort jvandera@hetnet.nl 06-13856575 of Ad Versantvoort av17@kpnmail.nl 06-33853125.