Afbeelding
Foto: Vincent Bloothoofd

Kleinschalige zanggroep voor volwassenen van start Nieuw initiatief bij Key4Music

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De vocalgroup voor volwassenen start woensdag 10 november van 20.00-21.00 in het Vestzaktheater in Son en Breugel. De vraag lag er al enige tijd vanuit een aantal volwassen zangleerlingen die graag in een kleine groep van maximaal 12 personen willen samengingen.

Geen privé-zangles, maar wel de persoonlijke aandacht en het plezier van samen zingen onder vakkundige leiding. Deze drie dames zijn op zoek naar enthousiaste zanggenoten. Zangervaring mag, maar is niet nodig. Wat kun je verwachten? Samen zingen, werken aan je techniek, meerstemmigheid en podium performance oefenen, inspirerende tips & trucs ontvangen van de ervaren docente en dirigente Rosa Willemsen. Rosa heeft een gevarieerd poprepertoire voor jullie in petto waarbij ook eigen inbreng van de groep welkom is.

Kosten bedragen slechts 45 euro per maand inclusief koffie/thee en een heleboel gezelligheid. Dat wil jij toch ook? Klik hier om je aan te melden en zorg dat je erbij bent. Leeftijdsindicatie vanaf 30 jaar. Aanmelden kan tot 8 november.