De Zonnebloemgasten genoten van het optreden
De Zonnebloemgasten genoten van het optreden Foto: Zonnebloem afd. Son en Breugel

Exclusief optreden van Pur Sang voor Zonnebloemgasten afd. Son en Breugel

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - In het Vestzaktheater vond dinsdag 19 oktober weer een muzikale bijeenkomst plaats. De gasten werden hartelijk ontvangen door de vrijwilligers van de Zonnebloem en presenteerden een kopje koffie of thee en er was keuze uit diverse ‘lekkere kuukskes’, zoals werd opgemerkt. Deze middag kwam Pur Sang uit Best met zangeres Hetty Pronk, begeleid door muziek op een band, optreden voor de Zonnebloemgasten.

Het programma was getiteld ‘Met een lach en een traan’. Op de melodie van Nabucco van Verdi, had Hetty Pronk een geheel eigen tekst gemaakt met de titel gekregen ‘Waar ben jij’. Deze tekst had betrekking op de nare, en voor velen ook een eenzame tijd tijdens de corona lockdown. Deze nare tijd kan men gelukkig min of meer wat achter zich laten, maar het blijft toch oppassen geblazen.

Hetty zong met haar heldere stem mooie en herkenbare liedjes. Er werd een zeer gevarieerd repertoire voorgeschoteld aan de Zonnebloemgasten, zowel in het Nederlands, Engels als Frans. In de pauze werden bitterballetjes begeleid met een drankje naar keuze uitgeserveerd.

Er werd volop genoten en het was een gezellige, geslaagde middag. Wilt u na dit gelezen te hebben, ook Zonnebloemgast of Zonnebloemvrijwilliger worden? Dan kunt u zich aanmelden bij h_lodewijks@hotmail.com. Kijk ook eens op www.zonnebloem.nl/sonenbreugel. Ook op Facebook en Instagram kunt u de Zonnebloem afd. Son en Breugel bezoeken.