Rondom de vijver aan de Europaweg vindt het evenement Son en Breugel samen sterker plaats
Rondom de vijver aan de Europaweg vindt het evenement Son en Breugel samen sterker plaats Foto: Wil Feijen

Start teaminschrijving Son en Breugel samen sterker start op informatieavond

Algemeen Son en Breugel samen sterker

Son en Breugel - Son en Breugel samen sterker houdt op 9 november vanaf 19.30 uur haar eerste algemene informatieavond in De Bongerd. Iedereen is welkom om te komen luisteren naar de nieuwe opzet en invulling van het evenement dat plaatsvindt in het weekend van 11 en 12 juni 2022.

Stilstaan en aandacht geven aan de ziekte kanker is nog steeds het hoofddoel. De 20-uurs wandeling rondom de vijver aan de Europalaan staat symbool voor de strijd tegen kanker. Deelnemers lopen in teamverband over het parcours en lossen elkaar af, zodat uit elk team altijd iemand aan het wandelen is. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om mee te wandelen, maar de saamhorigheid is voelbaar onder alle deelnemers.

Inwoners uit Son en Breugel die strijden of hebben gestreden tegen kanker, onze helden, staan die twee dagen in het middelpunt van de aandacht. Son en Breugel samen sterker staat stil bij hun verhalen en eren hen die de strijd tegen kanker hebben verloren. Maar er wordt ook vooral het leven gevierd met veel muziek, leuke activiteiten en bijzondere momenten.

(Her)inschrijving geopend
Tijdens de informatieavond zal de inschrijving op de nieuwe website worden geopend. In verband met de doorstart moeten alle teams en deelnemers zich opnieuw registreren. Vrijwilligers van de werkgroep Teamwerving zijn aanwezig om iedereen hierbij te helpen en vragen te beantwoorden. De werkgroep Helden staat klaar om vragen over het programma voor helden te beantwoorden en nieuwe helden te verwelkomen. Ook mensen die willen helpen bij de organisatie kunnen zich die avond registreren als vrijwilliger.

Samen geld inzamelen voor het goede doel
Met Son en Breugel samen sterker worden (ex-)kankerpatiënten en hun families een hart onder de riem gestoken en wordt er geld ingezameld voor het goede doel. Met sub-activiteiten en sponsoracties door de teams. Een paar deelnemers vertellen op 9 november hoe zij deze activiteiten en acties aanpakken.

Coronamaatregelen
Son en Breugel samen sterker houdt zich aan de op die dag geldende corona- en veiligheidsmaatregelen. Hebt u klachten die duiden op corona, dan worden uw vragen telefonisch of per e-mail beantwoord. Stuur in dat geval een berichtje aan info@sbsamensterker.nl.

Afbeelding