Afbeelding
Foto: ©De 3 Vraagtekens

Wie verdient er een serenade van de 3 vraagtekens?

Algemeen Oproep

Son en Breugel - De in Son en Breugel wereldberoemde 3 Vraagtekens starten hun wereldtournee in Son en Breugel. Het akoestisch feest- en muziekgezelschap dat ook kleine en intieme liedjes in hun repertoire heeft, bestaat uit Benjo Plandsoen, Carel Sarton, Franklin van den Tillaart, Maikel van Hak, Ronald Boot en Ted Swinkels. Zij denken graag ‘out of the box’ en daarom willen ze hun wereldtournee starten in Son en Breugel met het brengen van een serenade aan iemand die dit verdient.

Dus, ken jij of ben je iemand die op zondag 21 november wel een serenade verdient van de 3 vraagtekens, omdat je die dag wat te vieren hebt, of omdat je zo je aanzoek wilt doen, of misschien wil je gewoon iemand verrassen of heb je een andere ludieke reden. Het kan allemaal. 

Mail voor 14 november de reden, naam en adres (in Son en Breugel) waar de serenade moet plaatsvinden naar redactie@demooisonenbreugelkrant.nl en wie weet voeren de 3 Vraagtekens de serenade op zondag 21 november geheel kosteloos uit, maar een biertje waarderen de heren natuurlijk altijd. Het schema van die dag wordt in overleg met de 3 Vraagtekens gemaakt en zij nemen contact met u op. Ze hopen uiteraard dat ze alle originele aanvragen kunnen honoreren. 

Denkt u nu tijdens het lezen; de 3 Vraagtekens ken ik helemaal niet, kijk dan voor meer info op www.dedrievraagtekens.nl.