Afbeelding
Foto: Vincent Bloothoofd

Kleinschalige zanggroep voor volwassenen van start

Algemeen Muziek

Son en Breugel - De vocalgroup voor volwassenen start woensdag 24 november van 20.00 - 21.00 in het Vestzaktheater in Son en Breugel. De vraag lag er al enige tijd vanuit een aantal volwassen zangleerlingen die graag in een kleine groep van maximaal 12 personen willen samengingen.

Geen privé-zangles maar wel de persoonlijke aandacht en het plezier van samen zingen onder vakkundige leiding. Drie dames gingen op zoek naar enthousiaste zanggenoten en dat heeft geresulteerd in de vocalgroep voor volwassenen.

Wat kun je verwachten? Samen zingen, werken aan je techniek, meerstemmigheid en podium performance oefenen, inspirerende tips en trucs ontvangen van de ervaren docente en dirigente Rosa Willemsen. Rosa heeft een gevarieerd poprepertoire in petto waarbij ook eigen inbreng van de groep welkom is.

Wil jij ook aansluiten? Dat kan. Meld je snel aan via info@key4music.com. Leeftijdsindicatie vanaf 30 jaar. Kosten bedragen slechts 45 euro per maand inclusief koffie/thee en een heleboel gezelligheid. Aanmelden kan nog tot 23 november.