Hanny van Best9Moms
Hanny van Best9Moms Foto: Best9Moms
Ingezonden mededeling

Bootcamp voor vrouwen in Son en Breugel

Zakelijk

Son en Breugel - Op 8 november is Best9Moms gestart met ‘Bootcamp voor Vrouwen’ in Son en Breugel. Op maandagavond trainen in de buitenlucht. Best9Moms doet dit al tijden met zwangere en pas bevallen vrouwen. Nu breidt zij haar aanbod uit met een bootcamp training speciaal voor vrouwen. Een uniek concept in onze regio.

Waarom een bootcamp voor vrouwen?
Hanny van Best9Moms legt uit: ‘Ik spreek veel vrouwen die graag zouden sporten, maar waarvoor de drempel te hoog is. Fysieke ongemakken na de zwangerschap, de vrees niet mee te kunnen komen met de groep of een eerdere negatieve ervaringen met sporten’.

De bootcamp voor vrouwen is een intensieve training, welke aan te passen is op ieder niveau. Vanuit het bewegingsonderwijs en de lessen aan zwangere vrouwen is Hanny een meester in het aanpassen van de oefeningen, zodat iedereen uitgedaagd wordt op haar eigen niveau. Ben jij een gevorderde sporter, net herstelt van een blessure of bevalling of kom je na jaren weer in beweging? Best9Moms Bootcamp voor Vrouwen is de plek waar jij veilig kunt bewegen, samen met andere vrouwen, zonder het gevoel te hebben te moeten presteren. Zo gaan alle vrouwen naar huis met een goed gevoel. Krijgt iedereen de ruimte om te werken aan de eigen doelen. Word je fitter, sterker en energieker en sport je met plezier!

Bootcamp voor Vrouwen
Locatie: Bijenlaan 1 (Speeltuin BS de Ruimte) Tijd: Maandag 20:30 uur

Aanmelden voor een gratis proefles?
Mail naar: hanny@best9moms.com Meer informatie vind je op: www.best9moms.com/bootcamp

Best9Moms
Best9Moms coacht en traint vrouwen tijdens de zwangerschap en het moederschap. Gaat de aandacht vaak vooral uit naar de baby, bij Best9Moms draait alles om de moeder. Meer over Best9Moms vind je op www.best9moms.com.

Afbeelding
Afbeelding