Lucy is een van de presentatoren tijdens de uitzending
Lucy is een van de presentatoren tijdens de uitzending Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte door ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - In de uitzending van woensdag 17 november praten programmamakers Lucy van de Wier en Flip Verhagen met de heer Van Genugten over het B&B met Henk Krol, Maurice Peters komt vertellen dat weer alles wordt aangepast in het Vestzaktheater. Snelle motoren komen voorbij met wereldkampioen Hulsen en Merel Cooijmans vertelt over haar boek en verdere plannen.

Met Elly Brocken (fractievoorzitter Dorpsbelang) praten Lucy en Flip over het lokale armoedebeleid; Mireille Bonnier (CDA) is daar helaas niet bij. Natuurlijk -zoals altijd- laten zij ook deze uitzending qua inhoud leiden door de actualiteit als daar aanleiding toe is.

Studiotelefoon
Via de telefoonlijn mag u reageren op onze gasten en/of vragen stellen. U kunt reageren om zowel 20.30 en 21.30 uur. Het telefoonnummer is 0499-230023, waarvan het kengetal gebruikt moet worden.

Programma luisteren 
Vanaf 20.00 uur op 107.5 FM, de kabel via Ziggo (Kanaal 36) of KPN (Kanaal 1109), Tune In of via www.radiosenb.nl via de ‘Luister Live-knop’. Via deze website kunt u ook uitzendingen terugluisteren door op de homepage in de rechterkolom uw keuze(s) te maken.

Radio S&B, Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren MEER dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.