De poster die speciaal voor De Vrienden van Berkenstaete is gemaakt voor de Rabo ClubSupport van dit jaar
De poster die speciaal voor De Vrienden van Berkenstaete is gemaakt voor de Rabo ClubSupport van dit jaar Foto: ©Sandor Paulus

Uitslag van de Rabo ClubSupport 2021 bekend

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De stemmen van de leden zijn geteld en het bedrag dat de Rabobank beschikbaar stelt voor de Rabo ClubSupport is inmiddels verdeeld. De deelnemende verenigingen krijgen de uitslag van de actie nog via de e-mail toegestuurd, maar op de website van de Rabobank is de uitslag inmiddels al gepubliceerd. De Vrienden van Berkenstaete krijgen dit jaar 690,52 euro.

Leny Achten, voorzitter van De Vrienden: “Een mooi bedrag, zeker gezien het feit dat er zoveel uiteenlopende clubs, stichtingen en verenigingen meededen.” Met dit bedrag gaan de Vrienden van Berkenstaete, zodra het weer allemaal mogelijk is, een uitje verzorgen voor de bewoners van zorgcentrum Berkenstaete naar het geheel vernieuwde EDAH museum te Helmond. De campagne met als motto ‘Herinneringen ophalen bij de Edah met de Vrienden van Berkenstaete’ heeft, door middel van fraaie posters die in het dorp verspreid zijn, zijn uitwerking niet gemist. De poster werd zoals voorgaande jaren weer gemaakt door de vermaarde Karikaturist Sandor Paulus. De Vrienden bedanken alle stemmers voor hun support.

Ben je benieuwd hoeveel geld jouw vereniging, stichting of organisatie ontvangt, klik dan hier