(archieffoto)
(archieffoto) Foto: Wil Feijen

Kerstshoppen bij dorpsgenoten

Algemeen Kerst

Son en Breugel - Dorpsgenoot Liesje Thienpont gaat haar huiskamer op 11 en 12 december openstellen om inwoners uit Son en Breugel de gelegenheid te geven om voor Kerst bij haar te shoppen. Het lijkt haar leuk dat meerdere inwoners zich bij haar aansluiten, zodat er een ludieke kerstshoproute door Son en Breugel gehouden wordt. Liesje: “Zo heb je geen drukte op één plek, maar verspreid over verschillende locaties, dus ook nog eens coronaproof.” Het idee is ontstaan door een vergelijkbaar initiatief van vroeger in Son: de atelierroute: hetzelfde principe, maar dan met kunst.

Iedereen die iets heeft of maakt dat geschikt is om als cadeau voor Kerst te verkopen, ook kerstversiering, wordt uitgenodigd door Liesje om zich aan te melden bij haar. Het is de bedoeling dat dorpsgenoten hun huiskamer, achterkamer of garage of een ander deel van hun huis aankleden als een gezellig winkeltje waar mensen kunnen shoppen voor de Kerst. De mensen die hun huis openstellen, kunnen zo leuke spulletjes verkopen en de kopers hebben iets unieks uit het dorp gekocht. 

Aanmelden kan tot 30 november, waarna Liesje een routekaart gaat maken. Neem voor informatie contact op met Liesje Thienpont via 06-42596824 of via info@lysel.nl.