De mantelzorgwaardering werd wel uitgereikt
De mantelzorgwaardering werd wel uitgereikt Foto: Wil Feijen

Mantelzorg-Verwen-dag verplaatst naar voorjaar 2022

Algemeen Zorg

Son en Breugel - Na weken van voorbereiding zou op 12 november de Mantelzorgdag, een verwenmoment, weer plaats gaan vinden. Het zou een dag met divers aanbod voor diverse leeftijdsgroepen zijn. In de ochtend en middag een samenzijn met koffie/thee en gebak met het kijken van een film in het Vestzaktheater. In de avond zou in twee zalen van De Zwaan voor de jeugd, 18+ en werkende mantelzorgers een programma zijn met activiteiten, acts en uitwisseling met elkaar in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje.

De besmettingen, ziekte/klachten in de organisatie en al diverse afmeldingen maar ook uitingen van zorg, hebben de organisatie, waarvan de gemeente de eindverantwoordelijke partij is, doen besluiten het programma af te blazen en te verplaatsen naar het voorjaar van het nieuwe jaar.

De waarderingen en attenties werden wel uitgereikt op aangekondigde dagen en tijden, ook afgelopen week. En deze week hebben ook alle jonge mantelzorgers hun attentie in huis. Er zijn fijne reacties gekomen op de attenties, zoals ieder jaar bij de organisatie (LEVgroep) binnen komen, zoals “opnieuw dank voor het lieve, mooie en fijne Mantelzorgcompliment 2021. Dat doet je echt goed”, “ook ben ik blij met jullie mantelzorgmails” en “gewoon dat je weet dat er aan je gedacht wordt.”

De bijeenkomst voor mantelzorgers 18+, het initiatief van Inge Duijmelinck en Britt Prinsen, op woensdag 24 november in de Chill Out gaat wel door.

Alle mantelzorgers krijgen bericht in 2022 wanneer duidelijk wordt wanneer deze Mantelzorg-Verwendag / -avond wordt ingehaald. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met steunpuntmantelzorg.sonenbreugel@levgroep.nl of 0499-491470.