Jeroen Wesselink
Jeroen Wesselink Foto: ©gemeente Son en Breugel

Jeroen Wesselink nieuwe gemeentesecretaris

Algemeen gemeente

Son en Breugel -  Jeroen Wesselink (53) wordt de nieuwe gemeentesecretaris en algemeen directeur van de gemeente Son en Breugel. Hij volgt per 1 februari 2022 Rien Schalkx op, die de organisatie op 1 augustus van dit jaar verliet.

Wesselink is op dit moment plaatsvervangend directeur bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG). Daarvoor was hij onder andere eerste loco gemeentesecretaris en integraal manager van diverse beleidsvelden bij gemeente Bronckhorst. Wesselink woont ook in deze gemeente, in het dorp Zelhem.

Burgemeester Hans Gaillard: “Jeroen Wesselink is ervaren leidinggevende en hij kent het bestuurlijke en politieke speelveld. Hij heeft op verschillende plekken laten zien dat hij in staat is om samen met bestuur en organisatie moeilijke opgaven tot een goed resultaat te brengen. Jeroen krijgt bij de gemeente een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van een toekomstbestendige organisatie, in nauwe verbinding en samenwerking met medewerkers en bestuur. Daarin hebben wij alle vertrouwen. We zien uit naar zijn komst.”

Tot 1 februari wordt de functie van gemeentesecretaris en algemeen directeur waargenomen door Harry Meeuwsen.