Vocalgroup Just Us tijdens een optreden (archieffoto)
Vocalgroup Just Us tijdens een optreden (archieffoto) Foto: Vocalgroup Just Us

A Wonderful Christmas Time met Vocalgroup Just Us

Algemeen Muziek

Son en Breugel - Na een succesvol kerstconcert in 2019 zingt Vocalgroup Just Us op zondag 12 december, aanvang 15.30 uur, een Wonderful Christmas Time in La Sonnerie te Son en Breugel. Naast bekende Christmas songs en vrolijke Christmas carols zullen zij ook nummers uit het reguliere repertoire zingen.

De in 1985 opgerichte Veldhovense vocalgroep, onder leiding van Angelo Smulders, staat bekend om hun uitsluitend a capella gezongen close harmony repertoire van een vleugje klassiek tot jazz en a capella pop. Het muzikale genre en de eigen sound van Just Us spreekt jong en oud aan en zal u steeds weer verrassen. Voor Erica Verschuren, één van de sopranen, is het een thuiswedstrijd, want zij komt uit Son en Breugel. 

De prachtig gedecoreerde kapelzaal van La Sonnerie met zijn mooie glas in lood ramen zorgt voor de juiste sfeer. U zult gedurende een uur genieten van het mooie repertoire van Just Us en komt gegarandeerd in kerststemming.

De toegang is gratis; een vrijwillige bijdrage is welkom. Er is een vrije inloop dus kom op tijd. Graag nodigt de vocalgroep uit om na afloop een drankje te drinken, waarbij zij uiteraard de geldende maatregelen van het RIVM en de regels van het huis in acht neemt.