Afbeelding
Foto: Lionsclub Eindhoven

Lever uw Douwe Egberts-waardepunten in voor de kerstactie

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Leden van vele Lionsclubs in Nederland, dus ook in Eindhoven en omgeving, zamelen samen met Voedselbanken voor het tiende jaar Douwe Egberts waardepunten in. Vorig jaar zijn er alleen al in Son en Breugel op drie locaties ruim 654.000 waardepunten geteld.

Samen met de opbrengst van alle deelnemende supermarkten in Eindhoven en Son en Breugel zijn meer dan 1,5 miljoen waardepunten opgehaald. Dat leverde circa 3000 half pond pakken koffie op die werden uitgedeeld aan de Voedselbanken in Eindhoven en omgeving. Ondanks de COVID-19 pandemie werd in het hele land een recordaantal waardepunten ingezameld: bijna 100.000.000! Deze punten werden aan Douwe Egberts overhandigd en verzilverd tegen 204.000 pakken koffie.

Heeft u nog waardepunten waar u toch niets mee doet, deponeer deze dan, bij voorkeur geteld, in de daarvoor bestemde box bij de Albert Heijn 17 Septemberplein, COOP Van Gentlaan of in de brievenbus Rietlaan 12 in Son en Breugel. In de boxen kan desgewenst ook vreemd geld dat thuis verstoft worden gedeponeerd. Ook dat komt ten goede aan het goede doel.

De actie loopt nog tot en met 31 december. Help de Lionsclubs anderen te helpen!