Leden van CV D'n LESTE op de bouwlocatie
Leden van CV D'n LESTE op de bouwlocatie Foto: Wil Feijen

D’n LESTE vindt bouwplek voor carnavalswagen

Algemeen Carnaval

Son en Breugel - Carnavalsvereniging D’n LESTE heeft na lang zoeken toch een plekje gevonden om te kunnen bouwen aan hun carnavalswagen. Via een bekende van één van de leden kwamen de leden in contact met de eigenaar van die locatie, die net buiten Son en Breugel ligt. Na een bezichtiging en overleg wat kan en mag en tijden van komen en gaan was de deal rond.

Het zal koud zijn want de leden van de carnavalsvereniging staan bij de koeien in een stukje van een stal. Tegen tocht en kou zijn zeilen opgehangen tegen de wanden en plafond en er is verlichting geregeld. Maar het belangrijkste is dat er eindelijk gebouwd kan worden. Inmiddels staat de platte kar binnen, is muziek voor tijdens het bouwen aangesloten en kan koffie worden gezet; het begin is gemaakt.

Een wagen bouwen kost veel tijd en geld. Handjes genoeg, maar financiële hulp kunnen ze bij de vereniging goed gebruiken. Alle kleine beetjes helpen; vind je het leuk om CV D’n LESTE financieel of met materialen te helpen, stuur dan een mail naar info@cvdnleste.nl.