Susan Jacobs (l) en Ton Nagtzaam (r)
Susan Jacobs (l) en Ton Nagtzaam (r) Foto: MooiSonenBreugel

Twee nieuwe burgerraadsleden voor Voor U! geïnstalleerd

Algemeen Politiek

Twee nieuwe burgerraadsleden voor Voor U! geïnstalleerd

Voor U! is de nieuwe en snelgroeiende politieke beweging van Son en Breugel. Samen met jou willen zij Son en Breugel nog mooier maken. In en buiten de raadzaal. Blijkbaar spreekt dat meer inwoners aan, want het aantal leden bij de politieke beweging Voor U! neemt flink toe. En daardoor zijn er donderdag 25 november twee nieuwe burgerraadsleden geïnstalleerd.

Tijdens de raadsvergadering van 25 november zijn Susan Jacobs en Ton Nagtzaam geïnstalleerd als burgerraadsleden voor de fractie Voor U!. Het is waarschijnlijk de eerste keer in de geschiedenis dat een dergelijke installatie digitaal moest plaatsvinden en dat was een beetje onwennig. Susan en Ton zullen, evenals Stephen Philippi en Riny van Eerd, regelmatig een sessie voorafgaand aan de raadsvergadering gaan bijwonen. Een warm welkom voor deze nieuwe gezichten die bereid zijn hun schouders eronder te zetten om Son en Breugel nog een beetje mooier te maken.

Heb jij ook ideeën voor een mooier Son en Breugel? Aarzel dan niet om contact met de partij op te nemen, kijk ook maar eens op www.vooru-sonenbreugel.nl.